Een dagje luieren in de Upper Hotsprings van Banff
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel & Mieke
30 September 2009 | Canada, Banff
Na een paar dagen met lange ritten en minder stopplaatsen dan we gewend waren, was deze rustdag wel op z'n plaats.
Behalve de paar uren weken in het buitenzwembad met zicht op de bergen, hebben we vandaag niet zoveel uitgestoken. Het was de hele dag zonnig, maar de temperatuur was weer een stuk lager en bleef ruim onder de 20 graden en eerder dichter bij de 10. De komst van de winter is stilaan voelbaar.
En ook het einde van onze vakantie komt nu benauwend snel dichterbij. Mentaal beginnen we ons stilaan op het afscheid van de prachtige natuurgebieden in de Rockies en de terugkeer in de dagelijkse sleur voor te bereiden.
Het zal zeker een natuur-shock zijn om terug te keren naar onze drukke vol gebouwde leefwereld, waar de dagelijkse zorgen en beslommeringen ons opwachten. Maar het is een zeer geslaagde vakantie, waarbij de overweldigende natuurpracht onze verwachtingen ruimschoots oversteeg.
Zouden onze katten ons nog herkennen ? Wedden van wel.