Slapen tussen de zware trucks - Reisverslag uit Calgary, Canada van Roel & Mieke Arits / Bongers - WaarBenJij.nu Slapen tussen de zware trucks - Reisverslag uit Calgary, Canada van Roel & Mieke Arits / Bongers - WaarBenJij.nu

Slapen tussen de zware trucks

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel & Mieke

01 Oktober 2009 | Canada, Calgary

Deze morgen nog snel een bezoekje gebracht aan het "Whyte museum of the Rocky Mountains" in Banff, alvorens onze laatste reis-etappe van 150km naar Calgary aan te vatten.
In plaats van de gebruikelijke Highway 1 te nemen, hebben we de Highway 1A genomen, die in iets slechtere staat is, maar wel interessanter is wat betreft uitzichten op de omgeving.
In Calgary aangekomen, zijn we eerst op zoek gegaan naar een Car & Truck-Wash, om het niet te overziene gravel-stof en het gevleugelde insekten-kerkhof van onze camper af te spoelen, zodat we hem weer netjes konden afleveren.
Daarna hebben we een tijdje zitten rondzoeken voor een camping die niet te ver uit de buurt lag van de plaats waar we dan morgenvroeg de camper moeten inleveren. Omdat we niks gepast vonden, hebben we bij een Husky tankstation, dat voorzien was van een grote parkeerplaats voor vrachtwagens (truck-stop) en vlakbij de camper-verhuurder ligt, gevraagd of we op die parkeerplaats een nachtje mochten logeren.
Aldaar hebben we de binnenkant van de camper aan een grondige poetsbeurt onderworpen om al het vuil en stof eruit te krijgen, de koelkast leeggeruimd en het leeggoed opgeruimd . Morgenvroeg moeten we dan alleen nog het riool en vuil water dumpen en vers water bijvullen, zodat de camper klaar is om terug ingeleverd te worden.
Hopelijk hebben we vannacht niet te veel last van de herrie van de trucks die hun motor laten draaien om het warm te krijgen of midden in de nacht aankomen of vertrekken....